| Sastavimo po vama najuži izbor programa za komp | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mikey Admin
Broj postova : 68 Age : 31 Registration date : 08.01.2008
| Naslov: Sastavimo po vama najuži izbor programa za komp sri sij 09, 2008 12:27 am | |
| Muzika,video itd:k lite codec pack 365full,power dvd7.winamp zaštita:mcafee internet suite Za odrzavanje kompa:Tune up utilities 2008,ccleaner,registry mehanic Drugo:Photoshop CS3,Dreamweaver CS3,Virtual DJ 5.0, Explorer:Mozzila 2.0,Microsoft internet explorer 7 Arhiveri:7-zip,Winrar Za downloadanje:utorrent,emule,download manager I to je mislim to pošaljite svoj popis: | |
|
| |
trulynho
Broj postova : 37 Registration date : 09.01.2008
| Naslov: Re: Sastavimo po vama najuži izbor programa za komp sri sij 09, 2008 1:55 am | |
| Muzika,video itd:winam, windows media player zaštita:Kaspersky Za odrzavanje kompa:Tune up utilities 2008, Drugo:Virtual DJ 5.0, Explorer:Mozzila 2.0, Arhiveri:,Winrar Za downloadanje:Limewiare | |
|
| |
Fallen_One
Broj postova : 37 Registration date : 09.01.2008
| Naslov: Re: Sastavimo po vama najuži izbor programa za komp sri sij 09, 2008 2:00 am | |
| Muzika,video itd:jedan jedini foobar,šta će mi više,jednostavan i sasvim prihvatljiv izgled za nešto što mi treba pokretat mjuzu na kompu zaštita:tu i nisam baš stručnjak al zasad koristim avast profesionall 4.7 i nije loš Za odrzavanje kompa:Tune up utilities 2007,08 kao novi ima još par bagova Explorer:firefox te svakako opera,ie nikako Arhiveri:,Winrar Za downloadanje:šraza i utorrent,ništa više vam netreba | |
|
| |
...ch4z... Admin
Broj postova : 48 Age : 32 Location : Bjelovar Registration date : 08.01.2008
| Naslov: Re: Sastavimo po vama najuži izbor programa za komp sri sij 09, 2008 2:24 am | |
| Muzika,video itd:media player 11, acoustica, k lite codec pack, power dvd 7... zaštita:mcafee internet suite Za odrzavanje kompa:ccleaner, defraggler Drugo:Photoshop, corel draw Explorer:Mozzila 2.0,Microsoft internet explorer 7 Arhiveri:Winrar Za downloadanje:utorrent,lime wire..
eo tolko od mene... | |
|
| |
Edge
Broj postova : 8 Age : 31 Location : Bjelovar Registration date : 09.01.2008
| Naslov: Re: Sastavimo po vama najuži izbor programa za komp sri sij 09, 2008 3:06 pm | |
| Ja mislim da je za downloadanje najbolji program FlashGet.Ne znam jel ste čuli za taj program ;jednostavan je ali i sve se može skinuti s njim | |
|
| |
mikey Admin
| Naslov: Re: Sastavimo po vama najuži izbor programa za komp sri sij 09, 2008 3:16 pm | |
| - Edge je napisao/la:
- Ja mislim da je za downloadanje najbolji program FlashGet.Ne znam jel ste čuli za taj program ;jednostavan je ali i sve se može skinuti s njim
Obično kad preporučiš neki link kažeš dali je program free i ako je daš link za njega. | |
|
| |
kalu
Broj postova : 26 Age : 30 Location : Osijek,Croatia Registration date : 09.01.2008
| Naslov: Re: Sastavimo po vama najuži izbor programa za komp sri sij 09, 2008 5:12 pm | |
| Muzika,video itd:media player 11,KMPlayer... zaštita:Kaspersky,Avast Za odrzavanje kompa:Avast,AVG,Ad-Aware08,Trojan Remover,Tune up08...jos tog ima... Drugo:Ima......... Explorer:Mozzila 2.0,Microsoft internet explorer 7 Arhiveri:Winrar Za downloadanje:Azureus Vuze-Beta,lime wire... Ja mislim da je za downloadiranje naj program azureus vuze beta mislim ide dosta brzo....sve skida igrica sam skinio najmanje 60 sa tog programa i stvarno ide brzo....... eo tolko od mene...pozz | |
|
| |
Edge
Broj postova : 8 Age : 31 Location : Bjelovar Registration date : 09.01.2008
| Naslov: Re: Sastavimo po vama najuži izbor programa za komp sri sij 09, 2008 5:40 pm | |
| - mikey je napisao/la:
- Edge je napisao/la:
- Ja mislim da je za downloadanje najbolji program FlashGet.Ne znam jel ste čuli za taj program ;jednostavan je ali i sve se može skinuti s njim
Obično kad preporučiš neki link kažeš dali je program free i ako je daš link za njega. Ok iako mislim da nije teško otići na google i napisati traženi pojam ali dobro.Da free je evo link http://www.flashget.com/en/download.htmEdit: sad tek vidim ona pravila za downlaod pa ajde i ne kužim kako misliš dati sliku programa ok valjd ovak. Evo dakle program nije trial, nego je "full and free". Ja ga osobno koristim.Mislim ne da mi se opisviati ga kad sve možete naći na official stranici Flashgeta http://www.flashget.com/en/about.htm | |
|
| |
Vatra
Broj postova : 26 Age : 36 Location : Amarunth, Aduellun Registration date : 09.01.2008
| Naslov: Re: Sastavimo po vama najuži izbor programa za komp sri sij 09, 2008 6:21 pm | |
| | |
|
| |
mikey Admin
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sastavimo po vama najuži izbor programa za komp | |
| |
|
| |